Relino Pipe Oy Ab
fin sve

BEKYMMERSFRI RÖRSANERING!

Relino Pipe – MARKNADENS MEST HÖGKLASSIGA AVLOPPSSANERING

Relino Pipe Oy Ab har varit verksamt sedan år 2010 och är idag marknadens äldsta och mest erfarna företag inom branschen. Vi utför marknadens mest högklassiga och kostnadseffektiva förnyande av avloppsrör enligt våra kunders behov. Våra kontor är belägna I Jakobstad och Helsingfors, men våra arbetsplatser finns där kunderna finns, med andra ord i hela Finland, Åland samt Sverige.

Vi ger fastighetsägare möjlighet till en flexibel och bekymmersfri sanering av avloppsrör och vi erbjuder fungerande lösningar för allt ifrån stora affärs- eller fastighetskomplex till enskilda bostäder och egnahemshus samt akuta läckagereparationer.

Metoder vi använder för att återställa avloppsrören till nyskick är sprutgjutning, infodring/strumpning eller traditionellt ersättande av gamla rör med nya.

Högklassig och effektiv rörsanering.
Högklassig och effektiv rörsanering.

Hur kan vi stå till tjänst?

Vår målsättning är att erbjuda marknadens mest kostnadseffektiva och högklassiga alternativ till förnyande av avloppsrör. Om det är aktuellt med en sanering av avloppsvattensystemet, kontakta oss och berätta om ditt objekt. Vi diskuterar oss fram till en lösning för dig.

Kontakta oss