Relino Pipe Oy Ab
fin sve

Viemärin puhdistus pitää putket kunnossa

Viemärin huuhtelulla saadaan putkeen pintaan kertynyttä liettymää poistettua. Tällainen putkiston puhdistus ehkäisee tukoksia ja pidentää viemärin käyttöikää. Viemärin puhdistus toimii hyvänä ensiapuna myös huonosti vetäville vanhoille viemäreille, mutta kun käyttöikä lähestyy loppuaan, huuhtelunkin vaikutus heikkenee. Ajan kuluessa valurautaiset viemärit ruostuvat sisäpuolelta, pinnoista tulee karheita, viemärin veto heikkenee ja tukosten todennäköisyys kasvaa.

Viemäriputken puhdistus ei pidä putkia toimivina loputtomasti. Elinkaaren viimeisimmässä vaiheessa tukoksia esiintyy usein, viemärin seinämien koloihin ja epätasaisuuksiin tarttuu niin paljon viemärissä liikkuvaa materiaalia, että se lopulta tukkii viemärin kokonaan.

Myös viemärin seinämistä irtoava ruoste kerääntyy mutkiin ja vaaka-osuuksille aiheuttaen tukoksia. Tässä vaiheessa ei viemärin puhdistus ole enää mitään muuta kuin lyhyt tilapäinen apu ja viemäreille täytyy pikaisesti tehdä jotain. Viimeistään tässä vaiheessa kannattaa pyytää tarjous viemärin sukituksesta ja/tai ruiskuvalusta.

Viemärin puhdistus - ennen viemäriremonttia putki puhdistetaan renssillä.
Viemärin puhdistus - ennen viemäriremonttia putki puhdistetaan renssillä.

Putkiremontti
Miten voimme auttaa?

Tavoitteemme on tarjota markkinoiden kustannustehokkain ja laadukkain viemäriverkoston uudistusvaihtoehto. Jos jätevesijärjestelmän remontointi on ajankohtaista, ota yhteyttä ja kerro meille kohteestasi. Katsotaan yhdessä miten voimme auttaa.

Ota yhteyttä