Relino Pipe Oy Ab
fin sve

Relino Pipen laatujärjestelmä ja ympäristöjärjestelmä

Haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden kustannustehokkaimman ja laadukkaimman viemäriverkoston uudistuksen. Siksi laatu määrittelee kaiken toimintamme. Suoritamme kaikki työt laatukäsikirjan työohjeiden mukaan ja dokumentoimme jokaisen vaiheen. Viemärisaneerauksissa käyttämämme materiaalit ovat alan ehdotonta kärkeä.

Laadukas sukitus saksalaisen Trelleborgin tehtaan sukitusmateriaalilla ja haarapaloilla. Saksalaisen The German Institute for Building Technology (DIBt) on testannut tuotteen ja testin mukaan kestävyys on vähintään 50 vuotta. Tuotteella on myös Eurofins Expert Service Oy (entinen VTT) myöntämä menetelmäsertifikaatti.

Laadukas ruiskuvalu Baltoflake Ecolife -ruiskuvalumassalla. Kyseessä on norjalaisen Jotun-tehtaan maailmanlaajuisesti käytetty tuote kohteisiin, joissa materiaalilta vaaditaan kovaa kulutuskestävyyttä ja hyvää kemikaalien sietoa. Materiaalilla on VTT:n hyväksyntä. SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitutets on testannut tuotteen ja testin mukaan kestävyys on vähintään 50 vuotta.

Laadukkaat inserttikaivot. Meiltä saat myös teollisesti valmistetut muoviset inserttikaivot vanhojen kaivojen sisään asennettuna. Kaivoilla on VTT:n hyväksyntä.


Sertifikaatit


Yrityksellämme on ainoana alalla kolme koko toimintaa koskevaa sertifikaattia, jotka takaavat laadukkaan toiminnan koko prosessille alusta loppuun. Kaikki työntekijämme on perehdetetty toimimaan sertifikaatin taustana olevan laatukäsikirjamme mukaan. Yhdessä koko yrityksen henkilökunnan ja yhteistyökumppaniemme kanssa panostamme jatkuvaan kehitykseen ja pidämme huolen siitä että toimintamme ja käsikirjamme ovat aina vähintäänkin ajanatasalla jos eivät jopa edelläkävijöinä.

  • laatujärjestelmä ISO 9001
  • ympäristöjärjestelmä ISO 14001
  • työterveys -ja turvallisuusjohtaminen ISO 45001
ISO 9001


Relino Pipe Oy:lle on myönnetty ISO 9001 -sertifikaatti: putkien uudistaminen ruiskuvalu -ja sukitusmenetelmällä, markkinointi, myynti ja toteutus. Kaikki työntekijämme on perehdetetty toimimaan sertifikaatin taustana olevan laatukäsikirjamme mukaan.


ISO 14001


ISO 14001 -sertifikaatin avulla varmistamme ympäristönäkökohtien huomioimisen kaikessa toiminnassamme. Kaikki työntekijämme on perehdetetty toimimaan sertifikaatin taustana olevan laatukäsikirjamme mukaan ja myös ympäristö huomioiden.


ISO 45001


Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmän (TTT-järjestelmä) avulla organisaatio voi hallita TTT-riskejään ja parantaa toimintansa tasoa. Järjestelmä tuo kokonaisvaltaisuutta ja tavoitteellisuutta työsuojeluasioiden hoitoon ja liittää ne osaksi yrityksen jokapäiväistä toimintaa.
Kolme laatutekijää
Laadunvarmistus


Meille tärkeintä on toiminnan laatu ensimmäisestä kontaktista päätöskokoukseen. Siksi suoritamme kaiken työmme laatukäsikirjan työohjeiden mukaan. Lue Lisää

Työt suoritetaan laatukäsikirjan työohjeiden mukaan. Jokaisen kohteen tehdyistä töistä täytetään huoneisto- tai työosuuskohtainen omavalvontalomake, kohde kuvataan ja tallennetaan DVD:lle.

Mahdolliset lisätyöt kirjataan erilliselle lomakkeelle, tehty työ, käytetty aika ja materiaali sekä hyväksyjän/tilaajan kuittaus.

Huoneistojen asukkailta, isännöitsijältä ja muilta mahdolliselta työn tilaajilta pyydetään kirjallinen asiakaspalaute työn valmistuttua.

Vastaanottotarkastuksessa luovutaan asiakkaalle takuutodistus, DVD sekä kirjallinen materiaali tehdyistä töistä. Relino Pipe Oy säilyttää kaikista dokumenteista kopiot.


Ympäristö


Ympäristön huomioiminen on jokaiselle työntekijällemme tärkeää ja kaikki työntekijämme on koulutettu tämän periaatteen mukaan. Lue Lisää

Toiminnan laatu ensimmäisestä kontaktista päätöskokoukseen sekä ympäristön huomioonotto on jokaiselle työntekijällemme tärkeää ja kaikki työntekijämme on koulutettu tämän periaatten mukaan.

Henkilökunnallamme on koulutus sekä kovamuovinkäsittelystä että paloturvallisuudesta. Uudelleenpinnoituksessa käytämme lasivahvisteista polyesteria, Jotun Baltoflake Ecolife, joka on kestävä ja vastustuskykyinen materiaali kaikkea viemärissä tapahtuvaa kulumista vastaa. Kehittämämme työmetodi ei jätä vaarallisia hukkamateriaaleja ja kovamuovi lajitellaan palavaksi materiaaliksi ilman luokittelua joten sen voi jättää mille jäteasemalle hyvänsä.

Tuemme myrkytöntä rakentamista ja emme käytä kemikaaleja joidenka arvot ylittäisivät viranomaisten asettamat raja-arvot. Toteutustapamme on sovitettu vaatimuksiin joita kiinteistönomistajat asettavat rakennusyrityksille kun he tekevät töitä asunnoissa tai konttoreissa. Olemme sitoutuneita ja kuuliaisia niille vaatimuksille joita ilmenee tämän kaltaisissa tehtävissä kiinteistöissä ja henkilökuntamme on koulutettu avoimeen ja ystävälliseen suhtautumiseen asukkaita kohtaan.

Joskus voi perinteinen lattiakaivon ja viemäriputkien vaihto olla välttämätöntä samalla kun kiinteistön kylpyhuone uusitaan. Tällöin ruiskuvalamme pystysuuntaiset viemärit wc -putkelle saakka ja haarasta eteenpäin laitamme uudet muoviputket. Tällöin vältämme lattian ja ehkä myös mahdollisen asbestin repimisen jota ennen käytettiin viemäreiden suojana.

Myrkytön rakentaminen on Ruotsissa toteutettu yhteistyöprojekti jossa ovat mukana Fastighetsägarna, Sabo, Riksbyggen, HSB, Svenska Kommunförbundet, Statens Fastighetsverket, Villaägarnas Förbund, Hyresgästföreningen ja Vägverket. Projektin tarkoituksena tehdä lopetuslista kymmenestä pahimmista aineesta joilla on yksi tai useampia ihmisille haitallisia ominaisuuksia. Käyttämällä parhaita mahdollisia vaihtoehtoja ja pysymällä asetettujen raja-arvojen alapuolella otamme askeleen kohti myrkytöntä ympäristöä joka on yksi Ruotsin valtion viidestätoista tavoitteesta kohti kestävää yhteiskuntaa. Relino Pipe Oy Suomessa toimii näiden vaatimusten ja tavoitteiden mukaisesti.


Tuotteet


Laadukkaat tuotteet varmistavat laadukkaan remontin. Valintamme ovat Jotun Baltoflake Ecolife ja Trelleborg-sukitusmateriaalit. Lue Lisää

Jotun Baltoflake Ecolife
Jotun Baltoflake Ecolife -tuotetta käytetään viemäriputkien uudistukseen useissa eri maissa ja se on alallaan ylivoimainen markkinajohtaja.

Lataa esite

Trelleborg-sukitusmateriaalit
Sukituksessa valintamme on Trelleborg-sukitusmateriaalit. Saksalainen Trelleborg on sukitusmateriaalien globaali markkinajohtaja ja tarjoaa tuotteillaan kestävät ratkaisut kaikkein vaativimpiinkin kohteisiin.

Tutustu lisääMiten voimme auttaa?

Tavoitteemme on tarjota markkinoiden kustannustehokkain ja laadukkain viemäriverkoston uudistusvaihtoehto. Jos jätevesijärjestelmän remontointi on ajankohtaista, ota yhteyttä ja kerro meille kohteestasi. Katsotaan yhdessä miten voimme auttaa.

Ota yhteyttä