Relino Pipe Oy Ab
fin sve

Sadevesiviemäri pitää perustukset kuivana

Sadevesiviemärin kunnon tarkkailu on yhtä tärkeää kuin jätevesiviemärinkin. Jos sadevesiviemäri kulkee kiinteistön sisällä, se aiheuttaa vuotaessaan tai tukkeutuessaan vesivahingon ihan kuten jätevesiviemärikin. Kiinteistön ulkopuolella rikkoutunut tai tukkeutunut sadevesiviemäri kastelee kiinteistön perustan ja kellarin. Tällaisen vahingon korjaaminen voi tulla todella kalliiksi. Varmistu siis siitä, että kiinteistösi sadevesiviemäröinti on kunnossa.

Sadevesiviemäreiden sukitus on ratkaisu tähän, sillä uusi putki vanhan sisällä parantaa putken vetoa ja tukkii vanhan mahdolliset reiät. Sukitus varmistaa, että sadevesiviemäröinti ei enää aiheuta salakavalia vuotoja kiinteistön sisällä. Muistattehan kuitenkin puhdistaa kattokaivot ja siellä olevat ritilät tasaisin väliajoin!

Putkiremontti
Miten voimme auttaa?

Tavoitteemme on tarjota markkinoiden kustannustehokkain ja laadukkain viemäriverkoston uudistusvaihtoehto. Jos jätevesijärjestelmän remontointi on ajankohtaista, ota yhteyttä ja kerro meille kohteestasi. Katsotaan yhdessä miten voimme auttaa.

Ota yhteyttä