Relino Pipe Oy Ab
fin sve

Viemärikuvaus kertoo putkiston ongelman

Akuuteissa tukkeutumisongelmissa viemärin kuvaus on paras tapa saada ongelman aiheuttaja selville. Samalla kun viemärikuvaus tehdään, lähes poikkeuksetta täytyy tehdä myös huuhtelu, jotta tukoksen aiheuttaja saadaan pois ja viemäri jälleen toimimaan.

Huuhdelluista/puhdistetuista viemäreistä saadaan viemäreiden kuvauksella selville niiden yleiskunto sekä mahdolliset suuremmat ongelmat, kuten painaumat, luhistumiset, reiät jne. Kuvaamalla ei voida kuitenkaan määrittää viemärin seinämien paksuutta tai jäljellä olevaa käyttöikää, joten siitä saatu tulos on vain suuntaa antava.

Putkien kuvaus on hyvä tapa saada suuntaa antavaa tietoa päätösten tueksi. Käytännössä on kuitenkin niin, että 1960-luvulla ja ennen sitä tehdyt valurautaiset viemäriverkostot ovat teknisen käyttöikänsä päässä ja toimenpiteitä tarvitaan, jotta viemäreiden toiminta voitaisiin varmistaa myös tulevaisuudessa ja kalliita vesivahinkoja ei syntyisi.

Viemärikuvaus selvittää viemärin kunnon.
Viemärikuvaus selvittää viemärin kunnon.

Putkiremontti
Miten voimme auttaa?

Tavoitteemme on tarjota markkinoiden kustannustehokkain ja laadukkain viemäriverkoston uudistusvaihtoehto. Jos jätevesijärjestelmän remontointi on ajankohtaista, ota yhteyttä ja kerro meille kohteestasi. Katsotaan yhdessä miten voimme auttaa.

Ota yhteyttä