Relino Pipe Oy Ab
fin

Viemärin puhdistus pitää putket kunnossa

Viemärin huuhtelulla saadaan putkeen pintaan kertynyttä liettymää poistettua. Tällainen putkiston puhdistus ehkäisee tukoksia ja pidentää viemärin käyttöikää. Viemärin puhdistus toimii hyvänä ensiapuna myös huonosti vetäville vanhoille viemäreille, mutta kun käyttöikä lähestyy loppuaan, huuhtelunkin vaikutus heikkenee. Ajan kuluessa valurautaiset viemärit ruostuvat sisäpuolelta, pinnoista tulee karheita, viemärin veto heikkenee ja tukosten todennäköisyys kasvaa.

Viemäriputken puhdistus ei pidä putkia toimivina loputtomasti. Elinkaaren viimeisimmässä vaiheessa tukoksia esiintyy usein, viemärin seinämien koloihin ja epätasaisuuksiin tarttuu niin paljon viemärissä liikkuvaa materiaalia, että se lopulta tukkii viemärin kokonaan.

Myös viemärin seinämistä irtoava ruoste kerääntyy mutkiin ja vaaka-osuuksille aiheuttaen tukoksia. Tässä vaiheessa ei viemärin puhdistus ole enää mitään muuta kuin lyhyt tilapäinen apu ja viemäreille täytyy pikaisesti tehdä jotain. Viimeistään tässä vaiheessa kannattaa pyytää tarjous viemärin sukituksesta ja/tai ruiskuvalusta.

Viemärin puhdistus - ennen viemäriremonttia putki puhdistetaan renssillä.
Viemärin puhdistus - ennen viemäriremonttia putki puhdistetaan renssillä.

Rörsanering
Hur kan vi stå till tjänst?

Vår målsättning är att erbjuda marknadens mest kostnadseffektiva och högklassiga alternativ till förnyande av avloppsrör. Om det är aktuellt med en sanering av avloppsvattensystemet, kontakta oss och berätta om ditt objekt. Vi diskuterar oss fram till en lösning för dig.

Kontakta oss